Thursday, October 7, 2010

maafkan kami!

ermm, nie nak story pasal petang tadi. actually kitorang (bdq pluto d'crew) ptot pegi story telling. tapi semua like x nak pegi. coz kitorang DIPAKSA oleh teacher. soo,, kitorang pon bincang, bincang, bincang,*perbincang ini mcm perbincang nk dapat tender projek berjuta. mule2 sume stuju x nk pegi sbb sume x nk tunggu kat skola lelame (bnde tu start kul 3.30). so, ayman pegi la cakap kat teacher.(teacher tu ader saket jantung!) taw ape jadi??

teacher terkejut*naseb baik die x pengsan. die mara. die kate kitorang pengecut. die kate hadiah da disediakan untuk semua yang terlibat.

kitorang pon rase sebersalah....*ye ke? bincang, bincang, bincang kitorang setuju nk pegi. tetibe aen n ayman dtg kate story telling start pukul 2.30. what? bukan ke kitorang balik skola kul 2.40? camne? kitorang pon buat peraturan sendiri kerana berasa kitorang di sayangi oleh datin pengetua, kitorang nk pegi kul 3.30.

so sume stuju. balik je skola terserempak ngan teacher. kitorang cepat2 nyorok blakang pokok daun besar*bpk x senonoh punye ank murid! (hana punye idea). lepas da pasti line clear kitorang p surau untuk tunaikan temu janji ngan ALLAH.

suda sembahyang, kitorang turun nk pegi kantin annnndd, guest what! teacher da balik! pertandingan da tamat! padahal bru pukul 3... ayo...

kitorang happy sbb x pyh berstory telling tapi rse sebersalah kat teacher. ye la. mane taw teacher terase hati ke, tak berkat ilmu. tak ke tempah maut 2. da la nk dkt final exam.

TEACHER!! kitorang mintak maaaafffff sesangat! maaf kan kami ye teacher :(

p/s: pluto d'crew yang terlibat, esok kita say sory kat teacher ye...

ditulis oleh,
~trah~

2 comments:

  1. weyh,,korg stakat nyorok kt pokok..huu..aku siap gi date agy..senghal tahap dewa..haha..rse bersalah menyelubungi jiwa

    ReplyDelete
  2. weyh , ape barang date . last2 si dye layan org len gak .! hek !! :p

    ReplyDelete